home | beveiliging | communicatie | cctv | projectmanagement | elektro
toegangscontrole


Beveiliging

Er zijn meerdere soorten beveiliging, door ons ons geleverde en ge´nstalleerde beveiligingen vallen onder elektronische beveiligingen en zijn er voor inbraak-, brand- en ontruimingsinstallatie.
Elektronische inbraakbeveiliging is een aanvulling op bouwkundige voorzieningen. Om de kans op inbraak zo klein mogelijk te houden dient u voor uw woning of bedrijfspand te voorzien van SKG** hang en sluitwerk. Een elektronische inbraakbeveiliging zal bij een mogelijk inbraakpoging melding maken van de gebeurtenis, dit kan via SMS of direct en veilig naar een meldkamer. De meldkamer zal vervolgens die aktie ondernemen zoals vooraf met u door besproken is. 
Wij leveren en installeren uit voorraad de volgende merken:
Ademco Galaxy Dimension

De Galaxy-lijn bestaat uit vele verschillende soorten centrales, de kleinste centrale beschikt over maximaal 20 zones terwijl de grootste centrale maximaal 520 zones kan bedienen. Omdat elke centrale bepaalde mogelijkheden heeft zal die centrale uitgekozen worden die bij uw situatie past voor nu maar ook voor de toekomst. De Galaxy-lijn is gemakkelijk uitbreidbaar met meerdere bedienpanelen en / of met (draadloze) componenten. Het systeem is standaard voorzien van ge´ntregeerde toegangscontrole software.

Bediendeel Galaxy centrales .:
Visonic Powermax

Powermax plus, compleet inbraaksignaleringssysteem, met de volgende specificaties
28 draadloze zones, 2 bekabelde zones, spraakgestuurd via ingebouwde speaker,  ingebouwde sirene 85 dB, telefoonkiezer voor alarmmelding naar meldkamer of privÚ (mobiele) nummers.

Powermax centrale .: