home | beveiliging | communicatie | cctv | projectmanagement | elektro
netwerken | glasvezel | telefoontoestellen


Netwerken

Netwerk koper
Een netwerk is er in vele soorten. Het eerste is het verschil draadloos of bedraad. Een draadloos netwerk is voor een thuis gebruiker voldoende en tegenwoordig redelijk beveiligd. Voor een betrouwbaar bedrijfsnetwerk raden wij een bekabeld netwerk aan te laten leggen. Te denken valt aan cat 5e, cat 6 of zelfs een cat 6e netwerk. Hoewel cat 6e de duurste variant is heeft het momenteel wel de toekomst. Zo'n netwerk wordt aangelegen voor het data netwerk, telefoons, faxen, ISDN aansluitingen door het gehele pand. TIBL kan uw netwerk leveren en aanleggen en na oplevering is het standaard dat u een certificaat ontvangt wat waarborgt dat u 15 jaar garantie heeft op de alle geïnstalleerde onderdelen.
Netwerk glas fiber
Om langere lengtes te overbruggen (boven de 80 meter) is het raadzaam om een onderverdeling te maken welke door middel van glasvezelverbindingen met elkaar in verbinding staan. De meeste gebruikte glasvezelkabel voor het MKB is multimode 62,5/125um. Met singelmode (9/125um) zijn de te overbruggen afstanden groter, maar is vaker duurder in de éénmalige investeringen. (glasvezelomvormer). De te gebruiken connector wordt in overleg met u bepaald. Of het nu gaat om SC, ST, LC of SC-APC connector wij kunnen ze voor u vlekkeloos leveren en monteren.  TIBL kan voor u de glasvezel infrastructuur leveren, installeren en onderhouden inclusief zogenaamde vezeluitgifte plannen. Deze vezeluitgifte plannen worden volledig digitaal via een speciale website bijgehouden en zijn door uw eigen medewerkers d.m.v. autorisaties te bekijken en / of te wijzigen.

Elke verbinding wordt door ons standaard gemeten en d.m.v. een rapportage opgeleverd. Indien er andere wensen zijn aan de meting levert dat voor ons geen struikelblok op. Op elke gewenste golflengte zullen wij de meting voor u uitvoeren.